KOOP TICKETS

Tickets zijn verkrijgbaar op onze website en aan de balie van dinsdag tot vrijdag van 9u tot 12u en 14u tot 16u.

Betalen kan je met:
- cash (aan de balie)
- Bancontact of Payconiq
- geschenk- en tegoedbonnen
- cultuurcheques van Sodexo en Edenred

Lees hier hoe je online een ticket bestelt.

€2 administratiekost zit inclusief de ticketprijs

Vriendenpas

Koop een vriendenpas

Met de Vriendenpas van € 10 krijg je per voorstelling een korting van € 3. Hoe meer voorstellingen, hoe voordeliger natuurlijk. Je hoeft niet meteen op voorhand je voorstellingen te kiezen. Dat doe je wanneer het je past. 

Een Vriendenpas geeft enkel korting op de basisprijs, en is dus niet cumuleerbaar met het jongeren- of kindertarief of met het Kom!Pas-tarief.

De Vriendenpaskorting is niet geldig bij films en workshops.

Lees hier hoe je een Vriendenpas aankoopt.

Groep van 10?

Met tien om te zien? Of het nu een teambuilding, vrijgezellen of een fijn familieuitstapje is: vanaf tien personen heb je een korting van € 2 per ticket. 

Jongerentarief

Bij verschillende voorstellingen geldt een jongerentarief (-26 jaar, -12 jaar of -8 jaar): je vindt de correcte prijzen bij de info van de voorstelling.

Geschenkbon

Bestel geschenkbon

Wil je iemand cultuur schenken, doe dan een geschenkbon cadeau. Je bepaalt zelf de waarde van de geschenkbon. Online via deze link of aan de balie te koop en te verzilveren. 

Kom!pas

 Meer weten over Kom!pas

De Kom!pas is bestemd voor mensen met een laag inkomen en geeft 75% korting op vrijetijdsactiviteiten, zij ontvangen de Kom!pas automatisch thuis per post.

Gratis ticket voor begeleider

Als 75-plusser of persoon met een handicap kan je je begeleider gratis meenemen. Laat ons dit op voorhand wel even weten zodat we een plaats vrijhouden. Zorg dat je je identiteitskaart of invaliditeitsattest bij de hand hebt.  

Zit je met een vraag?

We staan je graag te woord! Bel ons even op 02 365 98 27 of stuur een mailtje naar vondel@halle.be.