Vriendenpas

Met een Vriendenpas van € 10 krijg je per voorstelling een korting van € 3. Hoe meer voorstellingen, hoe voordeliger natuurlijk. Je hoeft niet meteen op voorhand al je voorstellingen te kiezen, dat doe je wanneer het je past.

Wil je voor meerdere personen een Vriendenpas aankopen? Je kan tot 8 Vriendenpassen tegelijk aankopen. Dit kan handig zijn als je meerdere tickets aan Vriendenpas-tarief wil kopen om bijvoorbeeld samen te zitten.
Een Vriendenpas is steeds geldig voor 1 ticket per voorstelling. Heb je 2 Vriendenpassen dan heb je recht op 2 tickets aan Vriendpas-tarief per voorstelling, enzovoort.

De Vriendenpas is geldig voor 1 seizoen.
De Vriendenpas geeft enkel korting op de basisprijs, en is dus niet cumuleerbaar met het jongeren- of kindertarief of met het Kom!Pas-tarief.

Vooraleer je tickets voor een voorstelling aan Vriendenpas-tarief koopt, dien je eerst een Vriendenpas aan te kopen en af te rekenen. Dat doe je als volgt:

Kies hier hoeveel Vriendenpassen je wil aankopen, klik vervolgens op 'Betalen'.

Je zal moeten inloggen op je persoonlijk account of een nieuw account aanmaken.

Je was al klant.
Was je al klant bij 't Vondel dan hebben we je gegevens overgezet. Je moet wel eenmalig een wachtwoord aanmaken. Je klikt op ‘Inloggen’, vult je e-mailadres in en klik op ‘Wachtwoord vergeten?’.
Voer in het nieuwe scherm je e-mailadres in en klik op ‘Verstuur reset e-mail’. Je ontvangt dan een mail om je wachtwoord in te stellen.

Als je e-mailadres toch niet herkend wordt, zal je een nieuw account moeten aanmaken.

Een nieuw account aanmaken.
Je klikt bovenaan op ‘Inloggen’. Er verschijnt een inlogscherm waar je jouw e-mailadres en wachtwoord kan ingeven. Een nieuw account aanmaken kan door te klikken links onder op ‘Account maken’ en de stappen van het proces te doorlopen.

Je kan nu je bestelling afrekenen.

Nadien kan je, als je ingelogd bent, de korting toepassen.