The Mi Amigo Years

Belpop Bonaza 1500 Sessie
Podium
zo 12 jun 20:30
zo 12 jun
20:30

De muzikale wonderjaren van Halle live.

Een spetterende show met de grootste Belgische hits uit de hoogdagen van de Paxkelder, Sylvain Tack en Radio Mi Amigo. Halle beleefde wonderlijke tijden tussen 1965 en 1975. Wijlen Pater Pax opende zijn fameuze kelder in het klooster van de Minderbroeders. Een ontmoetingsplaats voor de jeugd waar ook heel wat groepjes repeteerden.

De bekendste naam uit die dagen zijn 'The Criminals' die Paul Severs als zanger engageerden. Wafelbakker Sylvain Tack ontfermt zich over het jonge talent en stapt vol overgave in de showbusiness. Het gebrek aan media-aandacht frustreert de man van Suzy. Dus start hij een eigen blad (Joepie) en een eigen radiostation (Radio Mi Amigo).

Het succes was enorm maar helaas van korte duur. 'The Mi Amigo' Years laat die goudne periode voor één avond herleven. Een straffe live band en de mooie stemmen van toen en nu brengende grootste Belgische hits uit de seventies. 'Verlaat me nooit', 'I'm so in love with you', 'Drink rode wijn', 'De wilde boerndochtere', 'De laatste dans', 'Zo mooi zo blond en zo alleen', ...

Met uiteraard een uitgebreid eerbetoon aan Paul Severs. Een avond voor meezingers, dansers, nostalgici en muziekminnaars.