Pratiksha Mohanty

Culinaire lezing over specerijen

Renate Coen
Online lezing
  • wo 09.06.21
    20u00 - 21u30
    CC 't Vondel, Halle
    Online evenement
    Geweest

Van de Oudheid tot de vroegmoderne tijd hadden specerijen een onwaarschijnlijke invloed op de wereldeconomie.

Ze waren niet alleen gegeerd voor hun smaak, maar ook als bewaringsmiddel en voor
geneeskundige doeleinden. Tijdens deze interactieve online lezing krijg je een historisch overzicht.
Onderweg kom je onder andere meer te weten over het land van Kokanje, de mouw van Hippocrates en de Manuelijnse architectuur.

We prikkelen natuurlijk ook je neus en smaakpapillen met twee unieke specerijmengelingen die je ontvangt per post.

Onderdeel van

Bekijk onze thema's

Zet mij op de wachtlijst

Wenslijstje

Toegevoegd:

Ga naar wenslijstje

Inschrijven voor onze nieuwsbrief