Naar een school waar afleren centraal staat

Studio Het Wilde Denken
Kunst
vr 5 jul - zo 28 jul
vr 5 jul
-
zo 28 jul
  • vr 5 jul
    -
    zo 28 jul
    Oude Post - Kardinaal Cardijnstraat 9, Halle

Curator Koen Deprez, researcher en professor aan de faculteit architectuur van de KULeuven heeft naast research en onderwijs ook een praktijk als beeldend kunstenaar. Architectuur/interieurarchitectuur, beeldende kunsten en literatuur vormen de boventoon in zijn discours.

In de Oude Post in Halle worden de hele maand juli de resultaten getoond van een grote selectie studenten uit de masterstudio Het Wilde Denken. De studio werd deskundig begeleid door Koen Deprez en collega Wim De Mul.

Begin oktober 2023 begon de groep met een grondige observatie bij Foundation Verbeke in Kemzeke. In februari is de hele groep naar Venetië getrokken om via een wel heel erg specifieke manier van onderzoekend ontwerpen (woord en beeld worden binnen deze studio gelijkwaardig behandeld) de masterproef verder te ontwikkelen en af te werken.

Deze groep is een samenstelling van studenten waarvan hun resultaten een specifieke manier van denken en handelen etaleren.

Anke Van Campe
Anouk Wauters
Charlotte Possemiers
Fien Boon
Hannah Lobbestael
Hanne Winters
Josse Reynaert
Laura Watté
Leonie Labis
Manon De Wael
Marthe Wilssens
Roos Vergauwe
Sem Colle
Sofie De Mûelenaere

Onderdeel van

Openingsuren:
donderdag > 10u tot 14u 
vrijdag > 17u tot 21u
zaterdag en zondag > 10u tot 17u

Credits

De expo ‘Naar een school waar afleren centraal staat’ is een samenwerking van CC ‘t Vondel vzw en de faculteit architectuur - opleiding interieurarchitectuur van de KULeuven.

Bekijk onze thema's