De Kwetsbaren

Fabuleus (14+)
Op verplaatsing
do 12 okt 20:15
do 12 okt
20:15
  • do 12 okt
    20:15
    CC De Meent

De opdracht is eenvoudig. Rondom u bevinden zich acht ramen. Achter deze ramen bevinden zich acht kamers. In elke kamer zit een persoon. Zeven van hen zal u eigenhandig doden aan het einde van deze uitdaging.

In deze jongerenproductie mixt acteur, (audio)maker en schrijver Rashif El Kaoui filosofie met pulp en sciencefiction. Hoe ga je om met de blik van de ander? En wat doe je als die blik dodelijk is? The Hunger Games meets Das Experiment.

Rashif El Kaoui speelde als jongere in de fABULEUS-producties Wolfsroedel (2006) en Jeanne (2007). De afgelopen jaren speelde hij o.a. in Malcolm X, Drarrie in de nacht, Who’s afraid of Virginia Woolf? van KVS en in de theaterbewerking van Een Jihad van Liefde bij Rataplan. Voor Het Zuidelijk Toneel maakte hij recent nog De Bastaard.

Voor De Kwetsbaren werkt hij samen met Sofie Joan Wouters, die o.a. ook in Wolfsroedel van fABULEUS speelde. Ze heeft intussen haar eigen gezelschap Hirngespinst. Als actrice en maker werkte ze mee aan projecten met o.m. hetpaleis, BRONKS en Laika. Daarnaast is ze ook te zien in films en televisiereeksen, waaronder het nieuwe seizoen van Dertigers.

Proloog

Nieuwsgierig? Luister alvast naar de inleidende podcast door De Zendelingen! In deze aflevering van De Proloog vertellen hosts Marie Neefs en Hannah Lyssens alles wat je moet weten voor je naar de voorstelling komt kijken.

Luister naar de podcast

Gratis bus

Wie -26 jaar is, kan gebruik maken van een gratis bus.

Opstapplaatsen: 
Route 1: 't Vondel Halle - CC Coloma Sint-Pieters-Leeuw
Route 2: De Ploter Ternat - Westrand Dilbeek (parking)

Wedstrijd

Neem deel aan de wedstrijd/challenge en misschien win jij wel €250 budget dat je kan besteden in de verschillende cultuurhuizen in onze Regio (CC de Meent, CC Westrand, CC 't vondel, CC De Ploter, CC Coloma) !

Hoe neem je deel ?

Spot één van de witte zeshoeken in de regio. (Of misschien sta je er reeds bij)
Ga in de zeshoek staan en neem een selfie van uit vogelperspectief zodat de zeshoek mee zichtbaar is. 
Nog beter: Maak een filmpje van enkele seconden en laat weten wat jou uniek maakt ! 

Plaats deze Selfie of filmpje op jouw sociale media en tag "#dekwetsbaren" en minstens één (liefst meerdere) van de meewerkende partners : @ccdemeent, @cctvondel, @westranddilbeek, @ccdeploter, @brulspl, @jonginbeersel, @jongindilbeek, @jonginHalle, @zender

Meer info over de wedstrijd

Credits

Concept, tekst & regie: Rashif El Kaoui
Co-regie & spelbegeleiding: Sofie Joan Wouters
Dramaturgie: Peter Anthonissen
Spel: Malak Atif, Rein De Koninck, Arachine Horn Gehrke, Theodora Mangoutas, Amani Mbayo, Ayman Sitiane, Helena Tengan, Jayne Van Ginckel & Sofie Joan Wouters/Lauranne Paulissen
Scenografie: Wannes Deneer