Sinds ik niet meer drink

Evi Hanssen
vr 23 feb 20:30
vr 23 feb
20:30
  • vr 23 feb
    20:30
    Concertzaal

Sinds ik niet meer drink geeft een humoristische kijk over de invloed van het gebruik van drank.

Sinds ik niet meer drink:
zie ik er beter uit dan ooit;
ervaar ik soberschaamte;
promoot ik toch nog alcohol;
tel ik andermans glazen;
kan ik beter dansen;
is slecht nieuws echt slecht nieuws.
Wat zou jij hier invullen na 500 dagen zonder alcohol?

Evi Hanssen is gestopt met drinken en beschrijft openhartig haar ervaringen in het boek Sinds ik niet meer drink. Na 20.000 verkochte exemplaren en een overvloed aan lezersreacties kon het niet uitblijven dat Evi met dit verhaal ook het theater in zou gaan.

Met de nodige dosis humor zoekt Evi uit wie ze precies is zonder dat gezellige glas in de hand. Honderduit vertelt ze over de vele beproevingen die ze op haar pad tegenkomt.

En jij als bezoeker wordt meegenomen in dit verhaal. Op welke vooroordelen betrap jij jezelf? Vind jij mensen saai die niet meer drinken, of vertel je jezelf ook dat je beter slaapt met een slaapmutsje op? 

Hilarische anekdotes wisselen elkaar af met wetenschappelijke en historische inzichten, waardoor je als bezoeker wordt meegenomen in de zoektocht van Evi over wie zij is sinds zij niet meer drinkt.

Een voorstelling voor eenieder die van een drankje houdt of juist niets daarvan moet hebben, maar vooral inspiratie zoekt om zijn of haar leven op de juiste manier in te richten

Sinds ik niet meer drink geeft een humoristische kijk over de invloed van het gebruik van drank.