Goldeneye

Les Truttes
Afterparty met DJ Dirk Stoops
vr 15 dec 21:00
vr 15 dec
21:00
  • vr 15 dec
    21:00
    Concertzaal

In 1996 begonnen als een éénmalige grap, en ruim 25 jaar later uitgegroeid tot een gevestigde waarde. Elk optreden is een theatraal totaalspektakel dat niemand onberoerd laat.

Jaar na jaar gaan ze voor ‘the next level': harder, better, faster, stronger! Ook nu! Zet je schrap voor de ultieme nieuwe Truttes-ervaring: Goldeneye!

In coole smoking stappen ze dóór hun eigen Stargate ín de muziekgeschiedenis, op zoek naar Het Feest.
Als eeuwige kampioenen winnen ze alle Gouden Medailles. They are the champions.
Het publiek wordt dit jaar letterlijk in het OOG gehouden!
Oh my god? Je moet het zien om te geloven!

Elk optreden is een theatraal totaalspektakel dat niemand onberoerd laat. Les Truttes nemen de toeschouwers mee in een verhaal!

Shipra De Geest kijkt enthousiast terug op de vorige doortocht van Les Truttes:
'Les Truttes staat garant voor een onvergetelijke avond. Ik heb de dansvloer nog eens onveilig kunnen maken en 100 % genoten met vrienden. Ik kijk nu al uit naar hun volgende show!'

Dirk Stoops

Blonde Gentenaar pure sang! Heeft al vroeg door dat de chemielessen op het St.-Lievenscollege meer muzikale dan wetenschappelijke chromosomen aanmaken. Pas 16 en dan al de favoriete school-dj op alle Gentse t.d.'s en parochiezaal feestjes.

Zijn eerste radiostappen zet hij jaren later bij o.m. Radio Tequila en Radio Go. Sinds 1991 aan de slag als muzieksamensteller bij Studio Brussel. Als producer van het immens populaire "Hallo Hautekiet" kaapt hij er de Radio Persprijs weg. Als DJ start hij met succes "De Afrekening" en later de "Was het nu 70,80 of 90"-fuiven op, inmiddels uitgegroeid tot onevenaarbare partyconcepten, waarvan de versie "80,90 of 2000" het logisch vervolg is. Een vorm van erkenning en dat vinden ook vele organisatoren, want sinds jaren prijkt hij op de affiche van tal van grote zomerfestivals : Suikerrock, Marktrock Leuven, Lokerse Feesten, Festival Aan Zee, Masters@Rock, Genk On Stage, Marktrock Poperinge, Frietrock Ieper, Gladiolen ,Repmond Rock, Villa Pace, Rock Zottegem, Denderpop, Boerenrock,Pukema Rock, Student Kick-Off, Zeverrock, Nachten van de Jukte, Adriaen Brouwer Bierfeesten, Wild In ’t Park, Hee Tervuren, Polé Polé, Weerdse Bierfeesten, ... Hij deelt er o.m. de mainstage met grote namen als Simple Minds, Alice Cooper, Grace Jones, Suzanne Vega, Deep Purple, Bob Geldof, Joe Cocker, Lauryn Hill, The Sisters of Mercy, Kaiser Chiefs, Sting en vele anderen.

Zijn jaarlijkse onevenaarbare party op het St Baafsplein tijdens de Gentse Feesten lokt steeds een waanzig dansende massa. Sinds jaren tourt hij ook met Les Truttes en Vive La Fête door heel Vlaanderen. Feest, feest en nog eens …