KREW

Missie 2023 - Try-out

Hetty Helsmoortel
do 12 okt 20:30
do 12 okt
20:30
  • do 12 okt
    20:30
    Raadzaal stadhuis

Een nieuw jaar, een nieuwe missie!

Wetenschapswatcher Hetty Helsmoortel blikt in haar gloednieuwe show voor de derde keer op rij terug op het belangrijkste wetenschaps- en technologienieuws van het voorbije jaar.

Na haar twee succesvolle theaterspecials vol sprankels humor en emotie, is ook Missie 2023 een straffe voorstelling die je slimmer en gelukkiger de wereld instuurt.

Wat doen we als plots 99% van onze theorieën over het universum niet blijkt te kloppen? Komt de uitgestorven dodo weer tot leven? En hoe gaan we om met gevallen helden in de wetenschap?

Dat, en véél meer, kom je te weten in Missie 2023. Hetty vertelt zoals steeds bevlogen, helder en verrijkend. Ze kluistert toeschouwers zonder enige moeite dik anderhalf uur muisstil aan hun theaterstoel. En tussendoor mag er al eens gelachen worden.

Elke Tondeur keek eerder al naar Missie 2022: 'Hetty brengt de wetenschappelijke hoogtepunten van het jaar op een manier dat iedereen het begrijpt, en steeds met een vleugje humor. Zelfs mijn vriend snapt ineens iets van wetenschap!'