Nieuws

Tevreden of niet? We kennen graag je mening.

Er gebeurt in Halle vast al heel wat voor amateurkunstenaars, verenigingen, kunstinstellingen, erfgoedorganisaties, bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra. Maar wat kan beter? En waar kan je stad of gemeente in de toekomst extra op inzetten?

Om hier een beeld van te krijgen is er een burgerbevraging. We zijn nieuwsgierig naar jouw persoonlijke mening over het reilen en zeilen van cultuur in de gemeente waar je woont. Doe mee en weeg op het beleid van jouw gemeente!

http://www.cultuurcontentement.be/

 

STROPPENCONCERTEN

Kom elke MAANDAGAVOND van juli en augustus 
GENIETEN van GRATIS liveconcerten vanaf 19u30

kies voor een abonnement in CC 't Vondel

Voor het nieuwe seizoen kan je vanaf zaterdag 10 juni 2017 kiezen voor de vondel abonnement formule.

Een abonnement bestaat uit minimum vijf voorstellingen. Neem je minimum in één keer zeven voorstellingen dan krijg je naast de € 2 korting/ticket ook een voorstelling gratis. De gratis voorstelling kan je in seizoen 17-18 kiezen uit onderstaand lijstje.  Indien je online besteld, krijg je na je bestelling hiervoor een tegoedbon met unieke code die je ook online kan besteden.

 

Cultuurcafé open tijdens de vondelvoorstellingen

Het vernieuwde cultuurcafé in CC ’t Vondel zal vanaf dit cultuurseizoen tijdens de voorstellingen in het cultuurcentrum opengehouden worden door de vrijwillige culturele medewerkers van het cultuurcentrum.