Muziek

Cultuurfeest

za 28 oktober 2017 20:00

Traditiegetrouw organiseert de cultuurraad hun jaarlijks cultuurfeest. Het cultuurfeest is steeds een gezellige avond.

 In het 1ste deel komt er lokaal talent aan bod: het koor Suma Khantaty uit Buizingen, het project Amitola van Tempo, het saxofoon-ensemble van de Servaisacademie.

UDO

za 02 december 2017 20:30

Udo is een echte live artiest, een allround entertainer. Dat kon je al ondervinden tijdens zijn eerdere optredens in ‘t Vondel. Samen met zijn goedgeoliede live band deed hij een paar honderd podia, parken en festivals aan. Udo’s sets staan voor ambiance en emotie.

Cold and Raw

Soetkin Baptist & Jan Van Outryve
vr 08 december 2017 20:30

Met niets meer dan een stem en een luit betoveren Soetkin Baptist en Jan Van Outryve jou met een eenvoudig, eerlijk en ontroerend concert. Bijzonder mooi vertolkte liederen over leven en dood, geluk en verdriet, mooie parels uit een indrukwekkende verzameling songs met Keltische oorsprong.

Kerstconcert

Het Knapenkoor van Plovdiv en de servaisacademie
wo 13 december 2017 19:00

O.l.v. Milka Toledova brengt dit uitmuntende knapenkoor een gevarieerd programma met orthodoxe kerkmuziek, hedendaagse composities. Oost-Europese en zelfs Vlaamse kerstliederen. De leerlingen van de Servaisacademie zullen een aantal kerstklassiekers meezingen.

Ligconcert

Gamelan Voices
za 16 december 2017 20:30

Gamelan Voices herdefinieren de concertervaring! Na passages op ondermeer Theater Aan Zee en Radio Soulwax (Pukkelpop), brengen Bart Demey en Tania Gallagher hun nieuwe project Gamelan Voices in de vorm van een ligconcert naar Halle. Je zal worden ondergedompeld in een ritueel waarbij de concertzaal een tempel wordt.

BiZAR

MUZIEKTHEATER DE KOLONIE MT & Théatre des 4 mains
za 23 december 2017 15:00

Kijk binnen in het huis van een prettig gestoorde oma. In haar vrolijke bestaan wordt ze opgeschrikt door een soort klusjesman, die allerlei ‘reparaties’ komt uitvoeren. Hij opent kasten, sleutelt aan toestellen en vindt steeds iets wat hem compleet verrast.

Pagina's