Humor

Boegbeeld

Veerle Malschaert
do 30 november 2017 20:30

Boegbeeld is een onewoman comedyshow maar eentje van het soort dat u nooit eerder zag. Een show waar u mag lachen … én huilen. Want dat doet ze zelf ook, Veerle Malschaert. In deze taboedoorbrekende voorstelling houdt ze een pleidooi voor LOL én COL: laugh én cry it out loud. Want anders ontploft ge.

Technostress

Henk Rijckaert
vr 22 december 2017 20:30

Toen de oermens het vuur ontdekte, ontstond er een nieuwe angst. Wanneer hij zijn grot verliet, was er telkens die ene gedachte: “Shit, heb ik het vuur wel uitgezet?” Grotten werden huizen, grote rollende stenen werden deuren met sloten en een nieuwe paniek was geboren.

Schoon

Jan Jaap van der Wal
do 08 februari 2018 20:30

SCHOON is de tweede show die comedian Jan Jaap van der Wal maakt speciaal voor en in Vlaanderen. De liefde tussen Jan Jaap en z’n tweede thuisland is nog niet bekoeld. Sterker nog, die is dieper geworden.

 

Reset

William Boeva
vr 25 mei 2018 20:30

Na zijn eerste succesvoorstelling Megalomaan, ging het leven van William als één grote rollercoaster: nu en dan stevig over de kop, onverwachte bochten en hier en daar het occasionele kotsplekje. Nu de rit voorbij is en William weer met beide voeten op de grond staat, blijft er een onbehaaglijk gevoel in de maag.