Koop vanaf 8 juni kaarten voor het feestjaar van CC ’t Vondel

CC ’t Vondel viert zijn 30ste verjaardag komend theaterseizoen. Tijd om terug te kijken naar het verleden maar zeker ook vooruit te denken naar wat het cultuurcentrum in de toekomst voor de cultuurliefhebber wil betekenen.

 

CC ’t Vondel wil van deze verjaardag iets speciaals maken door in samenwerking met den Ast een tentoonstelling te brengen over dertig jaar cultuurcentrum. We pakken ook uit met ‘Expeditie 30’: een reeks voorstellingen waar 30 bezoekers op een unieke locatie in een intieme, bijzondere setting een voorstelling kunnen bijwonen.

 

Speciaal voor families koppelen we onze familievoorstellingen aan toffe workshops. Naast de vele schoolvoorstellingen kunnen ook tijdens vakanties kinderen bij ons weer terecht voor vakantiestages.

 

Wie zeker wil zijn van een ticket kan nu al kaarten kopen voor o.a. Jens Dendoncker, Chris Lomme, Hooverphonic en vele andere kleppers die aantreden in ons cultuurcentrum. Mis de poëtische familievoorstelling  ‘Sol Bemol’ niet van D’Irque & Fien.

 

Voor kaarten en het volledige aanbod kan je nu al terecht op onze website www.vondel.be. Indien je graag een nieuwe seizoensbrochure wil, kan je deze afhalen aan onze balie. Ook in het stadhuis, de bibliotheek en een aantal andere plekken in Halle zal je onze fonkelende brochure terugvinden.