Toernee Kadee

Kom langs in CC 't Vondel en geniet een hele namiddag lang van allerlei workshops & ateliers!
Maak zelf een stempel en druk deze op een postkaart; verstuur complimenten naar je vrienden; leer enkele circustrucs kennen; kom tot rust tijdens het Roemeens-Nederlands voorleesfeestje; knutsel met eikels, kastanjes, bladeren een heus leger; ontdek de Silent Disco; durf je te waden in het begeingsparcours; ...

Voor elk wat kinds!

Ook de rest van de familie vergeten we niet. Mama en papa, den bompa en bomma of nonkel en tante kunnen mee op stap met hun kadee of ploffen zich neer in één van de zetels van het cultuurcafé met een drankje.

Alle activiteiten worden doorlopend voorzien in de lokalen van CC ’t Vondel van 14u tot 17u.
Fladder gerust van lokaal naar lokaal en geniet!

En goed voor de portemonnee: alle activiteiten zijn gratis. Ook de familievoorstelling achteraf.

Om 17u start traditiegetrouw onze familievoorstelling in de concertzaal van CC 't Vondel.
Dit jaar brengten we de voorstelling: 'IK & DEN THEO'

Bij Ik en den Theo (her)bekijk je de wereld door kinderogen. Kinderen, ouders
en grootouders vliegen door de ruimte in een raket, kopen allerlei in de winkel-die-alles-heeft, redden de wereld als alternatieve superhelden, lopen rond als robots, dansen de stoelendans, krijgen bezoek van nonkel Jazz, spelen gitaar in een rockgroep, (her)beginnen hun carrière als indiaan, jagen op monsters en spoken en nog veel meer... Kortom, ze verkennen de uiterste grenzen van hun fantasie.

Piet Maris en Theophane Raballand (allebei van Jaune Toujours) doen hun ding op accordeon en drum ... en met het publiek, dat voortdurend wordt uitgedaagd om mee te zingen, dansen, springen en fantaseren.