Interieurobjecten in beton

Katleen Francois & Sofie Peeters

Schrijf in.

We kunnen er niet omheen: beton is hip! De mooie grijze kleur en het robuust karakter vormen een prima combinatie in elk interieur. Door verf, glas of hout toe te voegen maak je jouw creaties nog unieker. En het leukste aan beton is: je kan er heel gemakkelijk zelf mee aan de slag. Plantenpotjes, kommen, kaarsenhouders, vazen, … het kan allemaal. Sofie en Katleen van studio bon+jour delen graag hun ervaring en begeleiden je tijdens het volledige proces.

Deze workshop bestaat uit twee delen:
We beginnen met een korte introductie over het materiaal zelf en gaan dan samen aan de slag om unieke interieurobjecten te maken. We vertrekken van alledaags materiaal zoals PET-flessen, tetrapakken, wijnflessen of spullen van de kringwinkel en bedenken van daaruit een ontwerp. Vervolgens bereiden we samen het beton voor en vullen we de zelfgemaakte mallen.
Tijdens het tweede deel van de workshop leren we de creaties ontkisten. Daarna gaan we over naar de afwerking zoals schuren of verven. Op het einde van de rit gaat iedereen naar huis met handgemaakte objecten die elk interieur net dat tikkeltje meer kunnen geven.

Inschrijven via Archeduc - 02 454 54 01