11 juli viering - GRATIS

 

Stip dinsdag 11 juli alvast aan in je agenda, want dan viert Halle het Feest van de Vlaamse Gemeenschap. Vanaf 20.30 uur ben je welkom op de Grote Markt voor een echt volksfeest.

Aan eten en drinken zal er geen gebrek zijn. Daarvoor kan je zoals altijd terecht in de cafés en restaurants op en rond de Grote Markt. Of je kiest voor iets lekkers aan de foodtruck met 'Vlaamse kost' die speciaal voor de gelegenheid op de Grote Markt parkeert.

Voor de ambiance rekenen we op jullie… en op Pieter Embrechts. Deze veelzijdige artiest heeft de afgelopen jaren al heel wat geschreven, gespeeld en gezongen: Cubaanse mambo, big band swing, Nederlandstalige luistermuziek, gelauwerd muziektheater en modern klassiek. Op 11 juli pakt hij samen met zijn zevenkoppige band uit met de liedjes van zijn cd ‘Onderwoud’. Die zijn geknipt voor zomerse openluchtoptredens. Kom luisteren en feest mee met deze getalenteerde performer!

Programma

20.30 uur: Verwelkoming door schepen Marc Snoeck
20.35 uur: Interview met oud-tennisster Sabine Appelmans rond het belang van sport
21.00 uur: Vlaamse Leeuw
21.05 uur: Optreden van Pieter Embrechts en zijn zevenkoppige band
22.20 uur: Pauze
22.30 uur: Vlaamse film in open lucht
Welke film er zal worden vertoond ligt volledig in jullie handen. Stem vóór 1 juli op onze Facebookpagina “11 juli-viering Halle” op jouw favoriete film en wie weet wordt jouw keuze wel getoond!