Agenda

Toernee Kadee

za 18 november 2017 14:00

Speel proefpersoon in het bellenlab van professor Bubble, laat een cupcake weten hoe je je voelt, verkondig als hedendaagse belleman enkel goed nieuws in onze nieuwsstudio, leer de Dojo-taal Scratch, sta stil bij je eigen beperkingen tijdens een partijtje boccia, vriendjesweb erop los, wees welgekome in de Vertelbel.

Zelf illustraties maken

zo 19 november 2017 14:00

Denk je ook vaak: ‘Oh kon ik dat maar’ bij het zien van mooie illustraties? In deze workshop leer je je creativiteit aanscherpen. We helpen je in het ontwikkelen van een eigen illustratiestijl. Je gaat aan de slag met verschillende materialen en je krijgt verschillende opdrachten om zelf te leren illustreren.

Sprakeloos

wo 22 november 2017 14:00

Het leven van de succesvolle schrijver Jan Meerman wordt ondersteboven gekeerd wanneer zijn moeder onverwachts een beroerte krijgt. Zijn flamboyante en levendige moeder verliest haar spraakvermogen. Haar spraak wordt herleid tot jammerlijke kreten en brabbeltaal.

Sprakeloos

wo 22 november 2017 20:30

Het leven van de succesvolle schrijver Jan Meerman wordt ondersteboven gekeerd wanneer zijn moeder onverwachts een beroerte krijgt. Zijn flamboyante en levendige moeder verliest haar spraakvermogen. Haar spraak wordt herleid tot jammerlijke kreten en brabbeltaal.

Jonathan

wo 29 november 2017 20:30

De 23-jarige Jonathan heeft zijn diploma middelbaar onderwijs op zak, maar terwijl zijn klasgenoten naar de universiteit gaan of aan een stage beginnen, moet hij voldoen aan de verplichtingen van zijn familie. Hij runt samen met zijn tante de familieboerderij en zorgt voor zijn ernstig zieke vader.

Boegbeeld

Veerle Malschaert
do 30 november 2017 20:30

Boegbeeld is een onewoman comedyshow maar eentje van het soort dat u nooit eerder zag. Een show waar u mag lachen … én huilen. Want dat doet ze zelf ook, Veerle Malschaert. In deze taboedoorbrekende voorstelling houdt ze een pleidooi voor LOL én COL: laugh én cry it out loud. Want anders ontploft ge.

UDO

za 02 december 2017 20:30

Udo is een echte live artiest, een allround entertainer. Dat kon je al ondervinden tijdens zijn eerdere optredens in ‘t Vondel. Samen met zijn goedgeoliede live band deed hij een paar honderd podia, parken en festivals aan. Udo’s sets staan voor ambiance en emotie.

Julieta

wo 06 december 2017 20:30

Julieta vertelt het verhaal over een onvermijdelijk lot, een schuldcomplex; een niet te ontrafelen mysterie dat ons verplicht onze geliefden te verlaten. Dat er voor zorgt hun uit ons leven te vegen alsof ze nooit iets hebben betekend. En een verhaal over de pijn die deze verlating te weeg brengt bij de slachtoffers.

Cold and Raw

Soetkin Baptist & Jan Van Outryve
vr 08 december 2017 20:30

Met niets meer dan een stem en een luit betoveren Soetkin Baptist en Jan Van Outryve jou met een eenvoudig, eerlijk en ontroerend concert. Bijzonder mooi vertolkte liederen over leven en dood, geluk en verdriet, mooie parels uit een indrukwekkende verzameling songs met Keltische oorsprong.

Kerstconcert

Het Knapenkoor van Plovdiv en de servaisacademie
wo 13 december 2017 19:00

O.l.v. Milka Toledova brengt dit uitmuntende knapenkoor een gevarieerd programma met orthodoxe kerkmuziek, hedendaagse composities. Oost-Europese en zelfs Vlaamse kerstliederen. De leerlingen van de Servaisacademie zullen een aantal kerstklassiekers meezingen.

Pagina's