Agenda

LAB CURIEUS

do 01 februari 2018 00:00

Twee maanden lang tovert CC ’t Vondel en Archeduc de Oude Post in Halle om tot Lab Curieus: de ultieme werkplek voor creatieve geesten.

Deze volgende workshops staan alvast gepland:

 

HUT

zo 25 maart 2018 15:00

Kleine zus verheugt zich op de verjaardag van haar oma. Ze heeft de kaart al klaar: “Lieve oma, je bent nu bejaard. Daarom geven we je uiteraard... een appel-worteltaart!”. Kleine zus heeft alleen één probleem: ze mist de twee belangrijkste ingrediënten voor de taart. Wat nu? Grote broer kan haar vast helpen.

45 Years

wo 28 maart 2018 20:30

Het is een week voor het 45-jarige huwelijksfeest van Kate en Geoff Mercer wanneer er een brief arriveert voor Geoff. Het lichaam van zijn eerste geliefde is gevonden in het ijs van de Zwitserse Alpen waar zij begin jaren 60 vermist raakte. Het bericht brengt de echtgenoten danig uit balans.

 

Expo Material

Bénédicte Lobelle
Davy Grosemans
Gille Delhaye
Hugo Meert
Hans Weyers
Sofhie Mavroudis
Dimitri Carez
Koen Theys
Dominique Valcke (extra muros)
za 14 april 2018 09:00

De kunstenaars voor MATERIAL, de nieuwe tentoonstelling voor 2018, werden samengebracht door Hugo Meert  in samenspraak met CC ‘t Vondel.

Deze tentoonstelling toont een uiteenlopende mix uit het boeiend en elkaar bestuivend grensgebied van kunst, design, ambacht & architectuur.

Pagina's